Wonen in Zeeland

Werk je bij de HZ, dan werk je bij een begrip in Zeeland. Als enige hogeschool in de provincie nemen we een belangrijke plek in de regio in. Een regio waar het heerlijk wonen en ontspannen is. Rust, ruimte, zee, natuur, gezellige dorpen en steden. En wat dacht je van grote evenementen zoals Concert at Sea en de Kustmarathon Zeeland? Zeeland heeft het allemaal. Tel daar de betaalbare huizen, de nuchtere inwoners en de overheerlijke Zeeuwse bolussen bij op en het kan bijna niet beter.

Vlissingen

Als je over de boulevard van Vlissingen loopt, waan je je even in een andere wereld. Je kunt hier genieten van de rijke maritieme geschiedenis, even uitwaaien aan het strand of een drankje doen op de levendige boulevard. En met evenementen als Onderstroom, Film by the Sea en het Bevrijdingsfestival hoef je je geen moment te vervelen.

Middelburg

Wist je dat Middelburg de 5e monumentenstad van Nederland is? Al wandelend door Middelburg zie je dan ook veel historische gebouwen en voel je de authentieke sfeer. Daarnaast vind je er ook een flinke dosis gezelligheid. De vele horecagelegenheden brengen namelijk leven in de brouwerij. Net als evenementen als Nacht van de Nacht en Zeeland Nazomerfestival. In Middelburg is genoeg te doen!

Meer over werken bij HZ

Medewerkers vergaderen aan een tafel

Dit krijg je van ons

We geloven dat toekomstbestendig onderwijs en onderzoek begint bij onze medewerkers. Daarom bieden wij een levendige en persoonlijke werkomgeving, waarin we samen werken, samen creëren en samen leren.
Studenten in gesprek met een laptop in de hal van HZ Groene Woud in Middelburg

Sollicitatieprocedure

Solliciteer in 4 stappen.
Sfeerbeeld van klein steegje met roze boom in het centrum Middelburg

Werken & wonen in Zeeland

Als enige hogeschool in de provincie nemen we een belangrijke plek in de regio in. Een regio waar het heerlijk wonen en ontspannen is.
Medewekers in gesprek aan een tafel in de HZ Shop

Veelgestelde vragen

Vind hier de antwoorden op de meest gestelde vragen omtrent werken bij HZ.
Docenten en studenten in gesprek aan een tafel

Werken in het onderwijs

Maatschappelijke betrokkenheid, innovatie en veel vrijheid. Dát is werken in het onderwijs.
Thuiswerken aan een bureau

Hybride werken

HZ biedt je alle kans om te werken waar jij wilt. Een overleg op kantoor of thuis werken aan een rapport? Jij kiest wat het beste bij jou past.