Heb je vragen over het solliciteren of werken bij de persoonlijke hogeschool? Bekijk hieronder de lijst met veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

FAQ

We geloven dat toekomstbestendig onderwijs en onderzoek begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we jou een bruisende community als werkomgeving, waarin we samen werken, creëren en leren. Bovendien vinden we ontwikkeling en doorgroeien erg belangrijk. Dus krijg jij alle ruimte voor unieke ideeën en de ontwikkeling van jouw talenten, zodat jij kunt groeien.

Heb je geen lesbevoegdheid? Dat is geen probleem! Als je aan de slag gaat, ondersteunen wij jou bij het behalen van een onderwijsbevoegdheid. 

Een didactische aantekening of lerarenopleiding is niet altijd nodig. Wel werken we graag met mensen die werkervaring hebben op wo- of masterniveau in de beroepspraktijk. Als je voor een langere tijd bij ons aan de slag gaat als docent, doorloop je een intern scholingsprogramma. Tijdens dit programma kun je een didactische aantekening behalen.

Binnen de Europese Unie zijn richtlijnen opgesteld voor de wederzijdse erkenning van diploma's. Alle informatie hierover is te vinden op de website van Nuffic.

Ja, ook dat kan! We hebben verschillende ondersteunende functies binnen onze hogeschool die dit mogelijk maken. Denk aan onze facilitaire en technische medewerkers, IT-professionals, roosteraars en managementondersteuners. Of misschien ben jij wel onze nieuwe communicatie, HR of financiële expert. Bekijk ook voor deze functies onze openstaande vacatures.

Wat leuk! Wij werken graag met professionals uit de beroepspraktijk. Heb je interesse om een gastles of workshop voor HZ-studenten te verzorgen? Neem dan contact met ons op via 0118 - 489 000 en vraag naar de opleidingscoördinator van de betreffende opleiding.

Zijn er momenteel geen relevante vacatures voor jou, maar wil je ons wel laten weten dat je interesse hebt in een baan bij de HZ? Stuur dan je CV met motivatie naar poo@hz.nl.