We geloven dat toekomstbestendig onderwijs en onderzoek begint bij onze medewerkers. Daarom bieden wij een levendige en persoonlijke werkomgeving, waarin we samen werken, samen creëren en samen leren. Daarnaast bieden we jou goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, een dertiende maand en een zeer fijne verlofregeling. Ontdek verder de mogelijkheden voor professionalisering, internationalisering en hoe wij ons inzetten voor de vitaliteit van onze medewerkers.

Arbeidsvoorwaarden

De hoogte van je salaris is, samen met je kennis en ervaring, afhankelijk van de functie. Bij de vacature staat de salarisschaal die van toepassing is altijd vermeld. In de cao-hbo kun je de salarisschalen bekijken.

Naast je salaris ontvang je jaarlijks 8% vakantiegeld en een 8,3% eindejaarsuitkering. Dat is omgerekend een volledige dertiende maand.

De HZ biedt je alle kans om te werken waar jij wilt. Een teammeeting op kantoor of thuis werken aan een voorstel? Jij kiest wat het beste bij jou past. Afhankelijk van je functie, heb je bij HZ de mogelijkheid om hybride te werken.

Ruimte om zelf invulling te geven aan je werk.

We hanteren een werkweek van 40 uur, waardoor je jaarlijks bij een fulltime dienstverband 53 verlofdagen krijgt.

Om de kosten van woon-werkverkeer te compenseren krijg je een vergoeding. En om duurzaamheid te stimuleren, krijg je voor duurzaam vervoer (openbaar vervoer, fietsend, of lopend) een wat hogere vergoeding.

Ook voor het thuiswerken krijg je een vergoeding per werkdag.

Bij HZ kun je deelnemen aan aantrekkelijke collectieve regelingen, zoals een collectieve zorgverzekering, ongevallenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Als je bij de HZ werkt, bouw je pensioen op via het ABP.

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers vinden we belangrijk binnen de HZ. Daarom kan elke medewerker gebruik maken van HZ Vitality. Hier bieden we diverse activiteiten aan op zowel mentaal als fysiek vlak, die kunnen bijdragen aan je gezondheid. Denk aan het doen van een health check, de vitaliteitsweek en het werken aan je vitaliteit in het HZ Vitality Center.

Om duurzaamheid en een gezonde levensstijl te stimuleren, hebben HZ medewerkers de mogelijkheid om deel te nemen aan ons fietsplan. Hiermee kan je voordelig een fiets aanschaffen en gebruiken voor woon-werkverkeer en privégebruik. 


Professionalisering

Toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. De HZ ondersteunt medewerkers in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarom hebben we een uitgebreid scholingsaanbod. Wil je je verdiepen op het gebied van projectmanagement? Of wil je nóg beter Engels leren spreken en schrijven? Met het uitgebreide scholingsaanbod van de HZ blijf je jezelf ontwikkelen.


Vitaliteit

Het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden vinden we belangrijk. Maar voor echte professionalisering is meer nodig. Lekker in je vel zitten en voldoende energie uit je werk halen is nodig om gefocust te blijven. Daarom is de vitaliteit van medewerkers belangrijk voor ons. Jaarlijks organiseren we een vitaliteitsweek, je kunt bij ons het hele jaar deelnemen aan yogalessen of je als sportliefhebber uitleven in ons eigen fitnesscentrum. Zo zorgen wij voor een vitale hogeschool.

Neem deel aan activiteiten van HZ Sport, doe mee met onder andere bokslessen in ons vitaliteitscentrum, boek een ontspannende stoelmassage of kies voor een sportmassage. Allemaal mogelijk voor jou als collega!

Kies uit trainingen op gebied van timemanagement, mindfulness, stressbestendigheid en leefstijl. Of doe een lesje yoga mee!

Vergroot je motivatie, ga bewuster nadenken over voeding en beweeg meer met behulp van een leefstijlcoach en voedingsconsulent.

Meer over werken bij HZ

Medewerkers vergaderen aan een tafel

Dit krijg je van ons

We geloven dat toekomstbestendig onderwijs en onderzoek begint bij onze medewerkers. Daarom bieden wij een levendige en persoonlijke werkomgeving, waarin we samen werken, samen creëren en samen leren.
Studenten in gesprek met een laptop in de hal van HZ Groene Woud in Middelburg

Sollicitatieprocedure

Solliciteer in 4 stappen.
Sfeerbeeld van klein steegje met roze boom in het centrum Middelburg

Werken & wonen in Zeeland

Als enige hogeschool in de provincie nemen we een belangrijke plek in de regio in. Een regio waar het heerlijk wonen en ontspannen is.
Medewekers in gesprek aan een tafel in de HZ Shop

Veelgestelde vragen

Vind hier de antwoorden op de meest gestelde vragen omtrent werken bij HZ.
Docenten en studenten in gesprek aan een tafel

Werken in het onderwijs

Maatschappelijke betrokkenheid, innovatie en veel vrijheid. Dát is werken in het onderwijs.
Thuiswerken aan een bureau

Hybride werken

HZ biedt je alle kans om te werken waar jij wilt. Een overleg op kantoor of thuis werken aan een rapport? Jij kiest wat het beste bij jou past.